Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Griekse watermeloenen voor AktalanFruit

Afgelopen week heeft Ahmet Aktalan eigenaar van Aktalan Fruit zijn jaarlijkse bezoek aan Vassilis Pantazis gebracht. Ruim twaalf jaar werken Ahmet en Vassilis al samen en zijn meer dan een zakelijke relatie dat blijkt wel uit bezoekjes over en weer.

Aktalan Fruit is een familiebedrijf waar buiten Ahmet (Gerrit) Aktalan zijn dochters Anja en Willeke en broers Osman en Kadir ook nog zijn neef Murat dagelijks in de weer zijn om alles in goede banen te leiden op de groothandelsmarkt Rotterdam. AktalanFruit wil zich onderscheiden door dagelijks de beste handel uit te stallen en hij is 24 uur per dag in de weer om zijn verkoopstal op order te brengen en te houden. Zijn klanten weten hem te vinden vanwege de kwaliteit en kennis, vandaar ook watermeloenen uit Griekenland die het komende seizoen dagelijks onderweg zijn naar AktalanFruit.

Ondanks het geweld in Maroc-watermeloenen maakt Ahmet de keus om te starten met Griekse meloenen. "Kwaliteit heeft een meerwaarde. Wij werken met Vassilis Pantazis omdat we korte lijnen hebben. Op donderdag gesneden, betekent maandag in Rotterdam. De meloenen worden na het snijden eerst gesorteerd in het pakhuis, ze worden geborsteld en op gewicht één voor één in een houten bint verladen. De kwaliteit en rassen zullen dit jaar optimaal zijn. Vassilis Pantazis staat niet stil, er zijn al diverse proefvelden in gebruik om nieuwe rassen te verbouwen, mini boston en zelfs seedless rassen zullen vanuit Griekenland worden verladen later dit seizoen."

Voor meer informatie:
Ahmet Aktalan
AktalanFruit
Groothandelsmarkt 55
3044 HB Rotterdam
010-4372755
admin@aktalanfruit.nl
www.aktalanfruit.nl/

Publicatiedatum: