Jackie Boussier, Boussier – Belfrutex

“Goede verkoop aardbeien door dalende prijs”

Tholen – “Het aardbeienseizoen loopt goed. Vandaag zijn de aardbeien wat minder in prijs en dat is positief voor de verkoop. Aan het begin van het seizoen hebben we heel wat aardbeien aan onze klanten in Noorwegen verkocht, maar nu daar de producties ook op gang komen, neemt de vraag naar Belgische product wat af”, vertelt Jackie Boussier van Boussier – Belfrutex.

Volgens de handelaar is men in Noorwegen veel aan het investeren in eigen aardbeienproductie, maar kunnen ze nog niet volledig aan de vraag voldoen. “Er is altijd wel vraag, maar toch wat minder dan jaren geleden”, aldus Jackie. “We steken altijd enorm veel werk in het uitzoeken van de beste kwaliteit aardbeien. Ten eerste moeten de aardbeien een rit naar Noorwegen overleven en daarna nog voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Noren."


Zoon en dochter van Jackie Boussier: Raf en Annick Boussier 

Naast aardbeien verkoopt de handelaar ook veel hardfruit en tomaten aan de Duitse klanten. “De prijzen voor tomaten zijn niet hoog en dat is positief voor de handel. Zowel cherry- tros- en vleestomaten zijn gewild bij onze klanten. Hoewel er steeds minder vleestomaten worden gegeten, zijn ze bij onze klanten nog steeds populair”, besluit Jackie.

Voor meer informatie:
Jackie Boussier
Boussier - Belfrutex
Colenstraat 11a
3840 Borgloon - België
Tel: +32-12741991
jackie@boussier.be 
www.belfrutex.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven