Bedrijf maakt tevens overname door Cold & Fresh Holding bekend

Nieuwe palletzakken voor bewaring en containervervoer blauwe bessen

Logistic Global Marine Services France presenteert haar nieuwe Transfresh Tectrol Zip Up MA-zak die ontworpen is voor het bewaren en transporteren van blauwe bessen in koelcontainers.

Transfresh heeft flink gesleuteld aan het Tectrol-systeem om een nog consistentere aanvoer van verse blauwe bessen te kunnen garanderen. LGMS, exclusief distributeur van Transfresh: "Het baanbrekende gesealde palletproces biedt onze klanten een unieke bewaaroplossing met een stabiel zuurstof- en koolstofdioxide-niveau. De nieuwe bewaaroplossing voor verse blauwe bessen van Tectrol bestaat uit een innovatief zip-sealed palletsysteem in combinatie met een gepatenteerd ademend membraan, dat exact de juiste  zuurstofoverdracht mogelijk maakt, waardoor de atmosfeerbeheersing optimaler is dan ooit tevoren."

Transfresh voegt eraan toe dat klanten vanaf nu nog meer vertrouwen in hun bewaaroplossingen kunnen hebben en in staat zullen zijn om hun aanvoer beter af te stemmen op de marktvraag. "Blauwe bessen worden in diverse landen geteeld en de aanvoer wordt gekenmerkt door sterke pieken. De mogelijkheid om blauwe bessen tot wel zes weken lang te bewaren in onze MA-zip zakken biedt telers en vervoerders meer flexibiliteit om hun aanbod op de vraag aan te passen."

Transfresh verwacht dat deze nieuwe oplossing ook voor andere producten geschikt kan worden gemaakt. L.G.M.S. zal een update geven over de mogelijke categorieën waarop dit betrekking heeft. 

Cold & Fresh Holding (C&F) en L.G.M.S. maken daarnaast de overname van L.G.M.S. door C&F bekend. Jean-Yves Pamart: "We staan volledig achter deze belangrijke strategische beslissing die een win-winsituatie voor onze bedrijven zal creëren door het samenvoegen van onze diensten, producten en sterke punten." 

De komende maanden zullen zowel Jean-Yves Pamart (LGMS) als Thibaut Ferte (directeur van C&F) alle serviceproviders, agenten en locaties van L.G.M.S. bezoeken om alle synergieën toe te lichten die uit deze overname voortvloeien. Thibaut Ferte zal L.G.M.S. gaan leiden.   

Jean-Yves Pamart, 73 jaar oud, zal de komende maanden betrokken blijven om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen. "We delen dezelfde waarden, streven naar kwaliteit en willen tegemoet  komen aan de behoeften van onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat L.G.M.S. onder C&F alle betrokkenen voldoende kansen en groeimogelijkheden zal blijven bieden," aldus Pamart en Ferte.  

Voor meer informatie:
Cold & Fresh
Thibaut Ferte 
Email: tferte@coldservices.fr

Jean-Yves Pamart
Email: jypa46@wanadoo.fr


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven