Eurostar stapt over op vegetarisch menu

Eurostar serveert van 13 tot 19 mei geheel vegetarische maaltijden. Het menu werd samengesteld door chef Raymond Blanc, een bekende chef bij die werkt bij Relais & Châteaux Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons in Oxfordstar. 

Enkele van zijn culinaire creaties zijn`omelet met lente-ui en cheddar kaas, boschampignons met soja saus en paprika, spinazie met hollandaise saus, tomaten' en 'asperge salade, peulen en radijs, erwtenpuree, geitenkaas, zwarte olijven croutons', een 'quinoa salade, bloemkool, boerenkool, rozijnen en zaden, gele wortelen en komkommer met ei, koriander en granaatappelpitten' of een 'vanille crème met rabarber en gember'. 

Volgens een studie onder 3.104 klanten is 14% van de Britten vegetarisch, 4% Fransen en 3% Belgen.

Bron: metrotime.be


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven