Nieuwe ready-to-eat producten in assortiment

Agribologna blijft door gaan met innovaties in het kant-en-klare segment. Tijdens Macfrut werden er nieuwe producten van de Fresco Senso lijn gepresenteerd.

Kant-en-klaar fruit met gearomatiseerde honing

"We proberen altijd met nieuw producten te komen, zodat we kunnen beantwoorden aan wat wij als marktvraag beschouwen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling is altijd bezig met het zoeken naar iets nieuws en in het assortiment hebben we bijvoorbeeld ook bananen die niet oxideren en een lange houdbaarheid hebben dankzij natuurlijke antioxidanten", zegt directeur Angelo Palma.

Angelo Palma

Aromi di Miele wordt naast Italië ook in andere Europese landen op de markt gebracht. Het is een productlijn die is opgezet in samenwerking met Mielizia en omvat verschillende soorten fruit die zijn verrijkt met een combinatie van acaciahoning en specerijen. De lijn omvat vier onderdelen.

Watermeloen op een ijsstokje

Een van de onderdelen is een oranje mix met clementine, kaki en papaya, versterkt met acaciahoning, gember en kardemom. De rode mix bestaat uit appels, duiven, frambozen en bramen, verrijkt met acaciahoning, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. De groene mix omvat groene appel, kiwi en meloen in combinatie met de honing, venkelzaad en steranijs. Ten slotte is er de gele mix, die bestaat uit mango, ananas en golden delicious appel en deze is verrijkt met honing, gember en kardemom.

Een andere noviteit die werd gepresenteerd was watermeloen op een ijsstokje en dit kan worden geconsumeerd alsof het een ijsje is.

Met Baby Cocomero is de watermeloenlijn compleet. Het bestaat uit verpakte driehoekjes watermeloen die meteen kunnen worden geconsumeerd.

Fresco Senso heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en daarom worden vanaf dit jaar alleen verpakkingen gebruikt die voor 20 tot 30% bestaan uit gerecycled materiaal.

Voor meer informatie:
Consorzio Agribologna S.c.a. 
Via delle Viti, 5
40127 Bologna (BO) - Italië
Tel.: (+39) 051 994 1200
Fax: (+39) 051 994 1220
Email: info@agribologna.it
Web: www.agribologna.it


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven