Fotoreportage Macfrut 2019

Macfrut 2019 is nog maar net voorbij of onder leiding van Renzo Piraccini is Cesena Fiera weer al druk bezig met de editie van 2020 waar de tomaat centraal zal staan.

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan!

Na een minder bezochte eerste dag tijdens Macfrut 2019 was de tweede dag zoals gewoonlijk druk bezocht en zelfs op de vrijdag waren er nog veel bezoekers. Volgens de organisatoren hebben ten minste duizend bezoekers de verschillende conventies bijgewoond.

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan!

De meeste exploitanten waren tevreden, zeker wat betreft de conventies en andere vooraf georganiseerde activiteiten. Een klein deel was echter wat minder tevreden, zeker degene die zich op het laatste moment hadden aangemeld. Dit had met name te maken met de locatie van hun stands.

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan!

Een aantal innovaties met betrekking tot de medailles van de MacFrut Innovation Award waren interessant om te zien, maar over het algemeen hebben de bezoekers de kans gekregen om te kijken naar oplossingen en producten die al bestaan.

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan!

Veel bezoekers betreurden het dat de editie van TuttoFood in Milaan op dezelfde dagen plaatsvond als Macfrut. Sommigen spraken van 'een gebrek aan samenhang' op zowel nationaal als internationaal niveau.

Auteurs: Cristiano Riciputi en Maria Luigia Brusco


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven