Verkoop via Lola Market

Spaanse Lidl begint met online verkoop verse producten

Sinds kort verkoopt Lidl online verse voedingsmiddelen in Spanje, hoewel deze dienst momenteel alleen nog in Madrid beschikbaar is. De verkoop vindt plaats via het online voedselplatform Lola Market.

Momenteel dekt de service de Lidl-winkels in het centrum van de Spaanse hoofdstad. Binnenkort zal dit uitgebreid worden naar de supermarkten in de rest van het grootstedelijk gebied. Na deze eerste test in Madrid, zal de online verkoop van verse producten van Lidl zich verspreiden over de rest van de Spaanse steden waar Lola Market actief is.

Om het goedkoopste aanbod te blijven bieden en de beste prijs-kwaliteitverhouding te verzekeren, zal Lidl zijn online producten tegen dezelfde prijs verkopen als in de filialen, in tegenstelling tot wat de meerderheid van de ketens doet die via Lola Market verkopen. Op deze manier kan de online klant van dezelfde aanbiedingen profiteren als in de winkels.

De klant ontvangt zijn aankoop op de dag van bestelling thuis. De bestelling kan binnen een uur geleverd worden, maar de klant kan ook zelf de bezorgtijd kiezen. Voor alle bestellingen geldt een vast bedrag aan verzendkosten, onafhankelijk van de grootte van de producten of het aantal artikelen. Om de dienst te promoten, biedt Lidl tien euro korting op de eerste aankoop.

Lola Market heeft zich binnen de online verkoopplatforms in Spanje onderscheiden als het platform dat de beste koopervaring biedt aan zijn klanten. Deze samenwerking biedt Lidl de mogelijkheid om ervaring op te doen in de online verkoop van levensmiddelen en om de wensen van de consument beter te leren kennen.

Luis Pérez del Val, CEO en oprichter van Lola Market: "De toetreding van de Lidl-supermarkten tot het platform betekent een grote stap voor ons. We combineren het meest brede aanbod aan supermarkten met de beste prijs-kwaliteitvoorwaarden voor onze klanten. We bieden een unieke winkelervaring die zorgt voor een vermenselijking van de technologie, door middel van personal shoppers".

 

Bron: financialfood.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven