Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier nieuwe saladekits geïntroduceerd

Taylor Farms, producent van verse ready-to-eat producten, brengt voor het voorjaar en de zomer vier nieuwe kant-en-klare saladekits op de markt.

"We blijven onze grenzen verleggen om de consument nieuwe smaakervaringen te kunnen bieden," vertelt Charis Neves van Taylor Farms. "Deze kant-en-klare saladekits zijn meer dan alleen een bijgerecht bij lunch of diner. De variant Tangerine Crunch is bijvoorbeeld ideaal voor een brunch en door wat verse gegrilde groenten aan onze Roasted Garlic-kit toe te voegen, zet je in enkele minuten een heerlijke maaltijd op tafel. Consumenten zijn dol op variatie, gemak en vinden deze salades ideaal omdat ze verschillende ingrediƫnten en dressings bevatten die perfect te combineren zijn met zomerse recepten.

Taylor Farms wijst op de onderzoeksgegevens van Nielsen die uitwijzen dat de categorie kant-en-klare slaproducten de laatste vijf jaar met 19% is gegroeid. Met 111% jagen saladekits deze groei het sterkst aan. Saladekits vormen 20% van de categorie kant-en-klare slaproducten, die het afgelopen jaar met dubbele cijfers groeide. De afzet van Chopped Salad Kits groeide de laatste 52 weken met 17%. 

De nieuwst toevoegingen aan het assortiment van Taylor Farms worden lokaal verwerkt en bevatten verse ingrediĆ«nten. 

Roasted Garlic Chopped Kit
Vers gesneden romaine sla, rode kool, broccoli, lente-ui, selderij, peterselie, gerookte cheddar, kruidencroutons met een romige knoflookdressing.

Tangerine Crunch Chopped Kit
Vers gesneden romaine sla, groene kool, broccoli, lente-ui, selderij, peterselie, geroosterde quinoa, gedroogde cranberry's, geschaafde amandelen met een eenvoudige zoetzure mandarijnenvinaigrette.

Steakhouse Wedge Chopped Kit
Savooiekool, romaine, wortelen, rode kool, broccoli, lente-ui, spek, gebakken uitjes, steakhousekruiden met een romige dressing van blauwe kaas. 

Salsa Ranch Chopped Kit
Rode en groene kool, gesneden romaine, boerenkool, wortelen, lente-ui, blauwe en gele tortillachips, Mexicaanse vier-kazenmelange en een romige rangdressing.

Taylor Farms laat weten dat de nieuwe saladekits het '100% vrij van'-predicaat dragen, wat inhoudt dat ze bereidt zijn zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. De vier nieuwe saladekits zijn vanaf nu in heel de Verenigde Staten verkrijgbaar.

 

Voor meer informatie:
Christina Barnard
Taylor Farms
Ph: +1 (831) 206-7731
cbarnard@taylorfarms.com
www.taylorfarms.com

Publicatiedatum: