QC One koppelt met Groen Agro Control

De resultaten van MRL-analyses van Groen Agro Control worden vanaf nu automatisch bij keurrapporten in QC One weergegeven. Ook worden de logo’s van de betreffende retailers in het rapport getoond, zodat de verkoopafdeling direct kan zien voor wie de partij geschikt is.

De samenwerking tussen het laboratorium uit Delfgauw en keursoftware QC One is een logische stap in de groeistrategie van beide ondernemingen. Thijs van Alebeek van QC One: “Uit onderzoek blijkt dat onze gebruikers continu op zoek naar een efficiëntere verwerking van data. Door deze nieuwe integratie is het voor verkopers niet meer nodig om belangrijke informatie in twee verschillende systemen op te zoeken. Zodra de MRL-analyse beschikbaar is, worden de logo’s van de geschikte retailers in het betreffende keurrapport getoond.”

Alleen de logo's van geschikte retailers worden getoond
Michel Witmer van Groen Agro Control: “En als een gebruiker wat meer details en achtergrondinformatie nodig heeft, is ook de volledige analyse in PDF beschikbaar. Uiteraard blijft ook de huidige manier van data-uitwisseling met onze klanten gewoon bestaan. Deze koppeling bieden we kosteloos aan gebruikers van QC One aan. Een win-win situatie dus.”

Automatische monsteraanmeldingen
De twee partijen hebben nog meer toepassingen in ontwikkeling. Bijvoorbeeld het automatisch aanmelden van monsters via QC One. Hierbij geeft de keurmeester tijdens de keur aan dat er een monster wordt genomen en deze opgehaald moet worden door Groen Agro Control. Er wordt draadloos een dooslabel geprint met alle benodigde informatie en het laboratorium ontvangt een melding voor het ophalen van de partij.

QC One ondersteunt AGF-keurprocessen met een tablet die voorzien is van een speciale keurapplicatie. De app is zo ontwikkeld dat het de keurmeester ondersteunt in zijn dagelijkse werkzaamheden en is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Spaans en Turks.QC One draagt zorg voor een snelle en geautomatiseerde distributie van de keurrapporten in de keten. Hierdoor beschikken alle betrokken partijen over de juiste managementinformatie. Het platform is reeds gekoppeld met o.a. SAP Business One, Microsoft Dynamics NAV / D365, RPO/Freshng en BT9/Xsense.

De activiteiten van Groen Agro Control vormen een unieke combinatie van technisch georiënteerde dienstverleningen waarmee de Tuinbouw en AGF sector met raad en daad terzijde wordt gestaan. Groen Agro Control onderscheidt zich door een doelgerichte instelling en vakkennis van de medewerkers. Op basis van de nieuwste inzichten en technieken worden adviezen, expertises en innovaties ontwikkeld. Door de ontwikkelingen en keten-integratie in de sector neemt ook de behoefte toe aan de objectieve metingen en specialistisch advies dat Groen Agro Control aanbiedt.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven