Aandacht voor een schone samenleving

Peruaanse Danper promoot Nederlandse wielerronde 2019

In het kader van de Nederlandse week heeft Danper op zondag 28 april deelgenomen aan de Nederlandse wielerronde. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement ter bevordering van het gebruik van de fiets als gezond, efficiënt en duurzaam vervoermiddel. 

Op deze dag brachten honderden wielrenners van verschillende bedrijven en hun familie een bezoek aan de Nederlandse Jaarmarkt. Op de markt kon gewinkeld worden en daarnaast waren er culturele- en gastronomische activiteiten.

Als onderdeel van het business plan en de duurzaamheidsdoelstellingen op sociaal gebied en  het gebied van milieu heeft het bedrijf Danper - werkzaam in de agro-industrie - haar mouwen opgestroopt en nogmaals bevestigd zich in te blijven zetten voor een milieuvriendelijke bedrijfscultuur.

Het moet benadrukt worden dat het menselijk kapitaal zich blijft inspannen om de duurzaamheid van de strategische pijlers te garanderen. Hiermee wil men de leidende positie van het bedrijf op het gebied van sociale verantwoordelijkheid verstevigen. Voor het bedrijf was het evenement een geschikt moment om haar nieuwe stem te laten horen ten gunste van een groene leefomgeving. 

Vooruitkijkend bevestigt het bedrijf opnieuw te werken aan een niet-vervuilende samenleving en brengt de bemoedigende boodschap zich in te zetten voor groei en duurzame ontwikkeling in de gemeenschap voor wat betreft  het ecosysteem binnen de invloedssfeer van het bedrijf. 

 

 

 

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven