Gelukkige groenteman ziet Ajax live verliezen

Tholen - Groenteman Edward Kors uit Heemstede die een half jaar gratis groente en fruit beschikbaar stelde in ruil voor twee kaarten voor de wedstrijd Ajax-Tottenham kon gisterenmiddag zijn geluk niet op. Hij hoopte er hard op maar rekende er niet echt meer op totdat er gisteren twee 'nieuwe klanten' bij kwamen winkelen. Ze betaalden tijdens het afrekenen niet met geld, maar met twee kaartjes voor de wedstrijd. "Nee, je neemt me in de maling", zei de verbouwereerde Kors tegen de vrouwen. Toen bleek dat hij echt naar de wedstrijd kon, schoot hij vol, zo is te zien bij NH Nieuws.  

De vrouwen werkten voor een bedrijf dat nog twee kaartjes mocht weggeven en hoorden het aanbod van Kors via radio 538 en waren naar Heemstede afgereisd om de kaarten persoonlijk te overhandigen. Dit stukje feel good news is weer door diverse media opgepikt. Collega groenteman Eric Bulters uit Haarlem, ook fervent Ajax-fan, noemt hem al "de bekendste groenteman van Nederland...."

Eric Bulters (r) samen met Edward Kors in de Johan Cruijff Arena

Edward Kors hoeft geen actie op touw te zetten voor kaarten voor de finale van de Champions League wedstrijd. Ajax werd door Tottenham op het laatst uitgeschakeld met 3-2. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven