Spanje: Induser leidend in grote verpakkingsprojecten blauwe bes in Huelva

De grote teeltbedrijven van zachtfruit in Huelva (Spanje) stellen dit jaar opnieuw hun vertrouwen in Induser voor de automatisering van hun verpakkingsprocessen.

"Nadat het bedrijf Onubafruit vorig jaar in zijn centrum in Lucena CoopHuelva de grootste faciliteiten in Europa installeerde, waarmee er 120 ton per dag kan worden verwerkt, doet het bedrijf dit jaar hetzelfde voor zijn centrum in Cartaya, met faciliteiten voor de verwerking van 60 ton per dag", legt Pedro Martínez Lázaro, commercieel directeur van Induser, uit.

Ondertussen heeft Surexport, op dit moment het bedrijf met de grootste omzet in de sector, de eerste fase van zijn nieuwe project voltooid, met verpakkingsfaciliteiten die 60 ton per dag kunnen verwerken.

"Een ander bedrijf dat op ons blijft vertrouwen als technologisch leverancier is Selberry, van de PLUS BERRIES groep, die voor de vierde keer op zijn faciliteiten uitbreidt met onze technologie. Dit jaar zullen we daar een verpakkingssysteem installeren dat sneller en meer geautomatiseerd is dan het vorige", vertelt Martínez Lázaro.

Alfrut, BC Nature, Cofrelux, Lucena Fruit, El Pilonar, Fescarily, Gorofres, Fresgarrido, La Condesa en Tilla zijn andere voorbeelden van bedrijven in Huelva met grote projecten waaraan Induser heeft meegewerkt. Ook deze bedrijven blijven hun faciliteiten uitbreiden.

Ook in Noord-Spanje werkt Induser aan projecten. Hier werkt het bedrijf met Intercom, het leidende bedrijf in de afzet op de nationale markt, Principado de Berries, het belangrijkste bedrijf in deze sector in Asturias en met Campoberry en Albillo Natural in Cantabria. In Portugal werkt Induser samen met Greenfactor en Ruralaf in het noorden en met Instante Exótico in het zuiden.

"Een van de grote voordelen van de techniek van Induser, die het bedrijf onderscheidt in de sector, is de weging die het exacte gewicht garandeert, het multiformatsysteem voor onmiddellijke verpakkingswijzigingen en het gevoelige SHOCK ABSORBER systeem", stelt de commercieel directeur.

 

Meer informatie:
Induser
+34 608 833 084
marketing@induser.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven