Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Natavo Natural Avocado

Avocado die 10 dagen lang niet bruin wordt

Na 's werelds eerste gepatenteerde technologie tegen het bruin worden van avocado's te hebben ontwikkeld, Natavo Zero, zal het bedrijf All Natural Technologies haar volledige assortiment gesneden en bewerkte avocadoproducten officieel aan de foodservicesector presenteren tijdens de vakbeurs HOFEX, die van 7 tot 10 mei in Hongkong gehouden wordt. 

De 100% natuurlijke avocadoproducten, die vermarkt worden onder de naam Natavo Natural Avocado, blijven gekoeld bewaard 10 dagen lang groen (zelfs wanneer de verpakking aangebroken is) en diepgevroren en ongeopend is dit zelfs twee jaar.

De producten betekenen een doorbraak in de avocado- en foodservicesector omdat zij de mogelijkheid bieden verse avocado's te gebruiken in kant-en-klaar salades, sandwiches, sushi en maaltijden, hetgeen voorheen onmogelijk was. Natavo Natural Avocado wordt al verkocht in Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand, Singapore, Hongkong, de Filipijnen, Thailand, Hongkong en Frankrijk.

Naturo-directeur Ross Harris: "De waarde van de wereldwijde avocadomarkt bedroeg in 2018 €11,3 mld  (ongeveer 5,5 mln ton). Vanwege de seizoensgebondenheid, kwetsbaarheid en het snel bruin worden van deze fruitsoort was het tot nu toe een moeilijk te verwerken ingrediënt voor de foodservicesector. Dit heeft geleid tot grote verliezen en kosten. Onze technologie brengt hier verandering in omdat we het enzym waardoor de avocado verkleurt uitschakelen, terwijl de smaak en textuur van het fruit behouden blijven. Het is vanaf nu mogelijk voor de foodservicesector om het hele jaar door perfect rijpe, 100% natuurlijke avocado's te gebruiken, waaraan geen  conserveermiddelen zijn toegevoegd."

De voordelen van Natavo Natural Avocado op een rij: 

  • 100% natuurlijke avocado 
  • Wordt gekoeld bewaard 10 dagen lang niet bruin (zelfs in een aangebroken verpakking)   
  • Kan diepgevroren 2 jaar bewaard worden (ongeopend) 
  • 1kg – 5kg verpakking, eenpersoonporties, in blokjes of bewerkt  
  • Geen giswerk meer of verliezen
  • Textuur en smaak van verse avocado blijven behouden 
  • Bewezen dat ziekteverwekkers worden geëlimineerd
  • Altijd rijp en gereed voor gebruik 
  • Geproduceerd in een BRC AA-gecertificeerde faciliteit 
  • Bewezen en veilige technologie, ontwikkeld in 2016
     

Voor meer informatie:
Naturo All Natural Technologies
Tel::  +61 (07) 5324 1417
Email: enquiries@naturotechnologies.com 
www.naturotechnologies.com 

Publicatiedatum: