Ultimo rijpkamer in Madrid in gebruik genomen

De Ultimo fruitrijpkamer van Interko is het resultaat van 50 jaar innovatie. De Ultimo rijpoplossing is ontworpen voor het rijpen van grote hoeveelheden bananen. Door het energieverbruik voortdurend terug te brengen, functioneert de Ultimo momenteel op maximale efficiëntie. De innovaties variëren van kleine aanpassingen, zoals het aanbrengen van LED-verlichting tot hightech oplossingen, waaronder luchtstroomoptimalisatie. 

De Ultimo is uitgerust met Interko's REVERSO-ventilatietechnologie. De REVERSO-ventilator heeft een omkeerbare luchtstroom die een gelijkmatig rijpresultaat aan beide zijden van de pallet garandeert. De ventilatoren draaien op een slim programma dat zich aanpast aan de luchtweerstand in de rijpkamers.

De rijpkamer die hierboven is afgebeeld, maakt onderdeel uit van een project van meerdere Ultimo- en Axesso-rijpkamers voor het rijpen van exotisch fruit. De rijpkamer werd onlangs in Madrid in gebruik genomen, waar de import van fruit de afgelopen jaren sterk is toegenomen.

Deze betrouwbare rijpoplossing van Interko gaat 30 jaar mee en zorgt voor ready-to-eat bananen, avocado's, mango's en overig fruit van de beste kwaliteit. 

Voor meer informatie:
Interko
Nijverheidstraat 8 
2751 GR Moerkapelle
The Netherlands
Tel: +31 (0)79 593 2581
Fax: +31 (0)79 539 1204
Email: info@interko.com
Web: interko.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven