Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bud Holland breidt assortiment uit met 40 nieuwe smaken Ponthier groenten- en fruitpurees

Met 40 nieuwe smaken breidt Bud Holland het assortiment van Ponthier groenten- en fruitpuree uit. De meeste van deze purees bestaan voor 100% uit puur groenten of fruit. De andere varianten bestaan uit minimaal 90% puur fruit en maximaal 10% pure rietsuiker zonder additieven.

Het fruit wordt steevast geoogst wanneer de rijpheid optimaal is, resulterend in een hoge brixwaarde en optimale smaak. Deze brixwaarde staat ook vermeld op de verpakking. Bovendien hebben de purees een lange houdbaarheid.

De purees worden verwerkt in cocktails, smoothies, (schep)ijs, desserts, gebak en zelfs in hartige gerechten. Naast smaken als banaan, aardbei en citroen zijn er ook exotische smaken zoals calamansi, yuzu, mango en guave. Maar ook de groentesmaken bieden veel mogelijkheden. Zo kan men tijd besparen bij het maken van een aspergesoep wanneer deze gemaakt is met 100% pure aspergepuree zonder daarbij in te leveren op smaak.

Klik hier voor cocktailrecept: de Quercy Basil. Gemaakt met puree van de Quercy meloen. Deze IGP gecertificeerde meloen heeft een  zoete smaak en zachte textuur. 

Voor meer informatie:
Bud Holland 
Transportweg 67
2676 LM Maasdijk
Tel: +31 (0) 174-535353
verkoop@bud.nl 
www.bud.nl    

Publicatiedatum: