Sprekers Europatat 2019 bevestigd

Op 13 juni 2019 zal het Europatat Congress onder de slogan 'De tijdloze aardappel: een dynamisch en innovatief product', de mogelijkheden voor innovatie binnen de sector nu en in de toekomst onderzoeken alsook de Noorse speciale handelsrelaties met de EU. 

De organisatoren, de Norwegian Association of Fruit and Vegetable Wholesalers (NFGF) en Europatat, de European Potato Trade Association, zijn verheugd gastsprekers als Marianne Borgen, burgemeester van Oslo, en Arne Ivar Sletnes, van Norsk Landbrukssamvirke te hebben aangetrokken. Tijdens de ochtendsessies nemen Ingeborg Flones, CEO van HOFF SA, het grootste aardappelverwerkingsbedrijf in Noorwegen, en Åsmund Bjertnæs, CEO van Bjernæs & Hoel, een familiebedrijf dat de Noorse ondernemersontwikkelingsprijs voor landbouw in 2017 won, deel aan de discussies. 

Later in de middag spreekt Anita Krohn Traaseth, schrijver en CEO van Innovation Norway. Ze ontving in 2012 de prijs voor Best Female Leader in the ICT Industry in Norway en stond in de Top 50 meest inspirerende vrouwen in de Europese Tech in 2016.

Voor meer informatie:
Europatat
Tel: +32 2 777 15 85
Email: Secretariat@europatat.eu
www.europatat.eu

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven