Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Tzone Digital

Veelzijdige temperatuur- en vochtigheidsdataloggers monitoren efficiënter

De laatste jaren is wereldwijd de import en export toegenomen. Volgens Frank Liao van Tzone Digital Technology varieert de groeiratio van import- en export van regio tot regio. "We zijn een temperatuurmonitor-bedrijf. We zien dat wat import en export betreft Nederland, Spanje en Amerika snel groeiende regio's zijn. We denken dat in de toekomst het Midden-Oosten eveneens een mogelijke groeiregio is. Daar beginnen ze ook hun import- en exportbedrijven uit te breiden die de komende jaren snel zullen groeien."

Tzone Digital werd in 2006 opgericht en richt zich op het onderzoek en de ontwikkeling van temperatuur- en vochtigheidsmonitor apparaten. Ze hebben een eigen fabriek in China en een kantoor in Canada. "De concurrentie in de temperatuur- en vochtigheidsapparatuurmarkt is stevig in China. We proberen ons te onderscheiden door goede service en kwaliteit te leveren. Elke datalogger of temperatuurmonitor, die we produceren, wordt uitvoerig getest voordat we deze afzetten. We hebben onze eigen testmachines en onderzoekslaboratoria om de kwaliteit te bevestigen, wat een belangrijk deel van onze bedrijfsstrategie is en waar we veel aandacht aan besteden."

"We zorgen er ook voor dat onze producten gebruiksvriendelijk zijn. Onze dataloggers hebben bijvoorbeeld een USB-aansluiting. Wanneer de producten op de plaats van bestemming aankomen, kunnen klanten gemakkelijk een USB-stick in hun computer steken en er verschijnt een PDF met relevante gegevens. We hebben twee modellen dataloggers. Een is voor eenmalig gebruik en de ander voor veelzijdig gebruik." Frank Liao voegt eraan toe dat ze goed naar feedback van hun klanten luisteren en marktinformatie via hun eigen onderzoek verkrijgen. Op deze manier proberen ze permanent hun producten te verbeteren en manieren te vinden om nieuwe producten te maken.


"Onze belangrijkste producten worden veel gebruikt binnen de koellogistiek en -opslag en overal waar temperatuur gemonitord moet worden. Naast de traditionele USB dataloggers zijn er ook draadloze realtime temperatuur- en vochtigheidsapparaten. Met een cloudplatform kunnen klanten hun temperatuur vanaf afstand monitoren."

Frank Liao
Tzone Digital Technology Co., Ltd. 
Tel.: +86 755 82840646
Email: sales@tzonedigital.com
www.tzonedigital.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven