Betrex Spanje versterkt zich met Raymond Haesakkers

Transportbedrijf Betrex wil graag verder blijven groeien en heeft daarom een afgevaardigde in Nederland (Benelux) aan het team toegevoegd. Om verder te groeien, heeft Betrex een aantal acties uitgezet. Eén van de acties is de samenwerking met Raymond Haesakkers die het gezicht zal zijn voor Betrex in Nederland en België.


Raymond Haesakkers

Raymond heeft zijn bijna 40 jaar ervaring opgedaan in een drietal transport- en logistieke bedrijven, gelieerd aan verse, temperatuursgecontroleerde producten in samenwerking met zowel Spaanse als Nederlandse en Belgische bedrijven. Door de samenwerking met Betrex werkt hij zowel in Spanje als in Nederland/België. Raymond kan hiermee zijn kennis toe passen, de landen met elkaar te verbinden en hiermee Betrex ondersteunen met hun project van verdere internationalisering.

"Ik hecht veel waarde aan vertrouwen en kwaliteit en dit zijn juist ingrediënten die bij Betrex sterk aanwezig zijn. Als Betrex ja zegt, is het ook ja, daar kun je op vertrouwen", aldus Raymond. Een belangrijke taak zal worden om het volume te vergroten maar ook nieuwe synergieën te vinden tussen de huidige commerciële relaties en Betrex.  Met deze samenwerking hoopt Betrex zowel binnen als buiten Spanje te blijven groeien. Mede daarom is men altijd op zoek om nieuwe talenten in transport en logistiek een kans te bieden en toe te voegen aan het huidige team.

Betrex Spanje is opgericht in 1990. Het was in 1999 één van de eerste transportbedrijven die een ISO 9001 kwaliteits- certificering behaalde onder begeleiding en controle van Bureau Veritas. Het bedrijf heeft ervaring in transport van verse en temperatuurgerelateerde goederen, maar ook diepvries, industriegoederen, ADR (afkorting van de Franse titel van het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg: "Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route) , luchtvracht kortom alles wat de klant vraagt. Daarbij beschikt Betrex over een team van specialisten uit de diverse sectoren en komend uit de diverse landen waar onze transporten plaatsvinden.

Voor meer informatie:
Betrex Spanje
Raymond.H@betrex.es 
www.betrex.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven