Drie nieuwe DAF euro-6 bakwagens, drie nieuwe trailers en een nieuwe trekker voor Koos van Gaalen Transport

Koos van Gaalen Transport heeft weer fors geïnvesteerd voor het nieuwe seizoen. Zo zijn er drie nieuwe DAF euro-6 bakwagens, drie nieuwe trailers en een nieuwe trekker afgeleverd. Koos van Gaalen is met ongeveer 55 wagens actief in het groupagetransport van dagverse groenten- en fruitproducten en kan door zijn capaciteit veel opdrachten verzetten voor gerenommeerde opdrachtgevers die gevestigd zijn in de regio Westland en Bleiswijk/Waddinxveen /Barendrecht

Daarnaast kende de transporteur uitbreiding op kantoor in de vorm van een extra planner. "We werken nu met  4 planners: Mart, Roy en Dennis die de auto's indelen en Kevin die alle inkomende opdrachten verwerkt en beantwoord", aldus directeur Arco van Gaalen. "Zo hebben we op kantoor een stevige basis neergezet met de modernste plansystemen en goede mensen. Ook kijken we volop waar er duurzamer gewerkt kan worden. Denk aan chauffeurstrainingen om zuiniger te rijden en een betere beladingsgraad om minder te kilometers te hoeven rijden."


Links de planning, rechts Arco van Gaalen

"Het Keurmerk Transport en Logistiek Nederland werd onlangs weer met vlag en wimpel verlengd met de complimenten van de auditor over de bedrijfsvoering en staat van het bedrijf. Tevens werd het Duitse QS-certificaat ook weer voor 3 jaar verlengd", vertelt Arco.

Arco spreekt wel zijn zorgen uit over de enorme drukte op de wegen, waardoor het steeds lastiger wordt om de aflevertijden na te komen. "De laad/lostijden worden ook elk jaar langer mede door personeelstekorten bij de laad/losadressen en dat vertaalt zich weer in langere tijd over een rit. Het blijft een puzzel om iedereen tevreden te houden en tevens ook nog rendabel te werken. Maar dat is de uitdaging die we iedere dag weer aan gaan om de klanten te bedienen en op tijd te beleveren. Laat het Hollandse seizoen maar komen!"

Voor meer informatie:
Arco van Gaalen
ABC Westland 554
2685 DG Poeldijk
T:   +31 (0)  174 05 55
M: +31 (0) 653 47 38 95
arco@koosvangaalen.nl
www.koosvangaalen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven