Bonduelle speelt met Harvest Bowl in Amerika in op vleesgrage consument

Voor de meeste consumenten betekent een snelle, lekkere lunch dat ze naar een restaurant of drive-thru moeten gaan. Maar bedrijven zeggen dat consumenten nu ook hun honger kunnen stillen met handige kant-en-klare maaltijden. Daarom heeft Bonduelle Fresh Americas hun Heat & Eat Harvest Bowl™s gelanceerd, die een mix van verse groenten, vlees, granen en saus bevatten.

Het bedrijf citeert een onderzoek waaruit blijkt dat meer dan 50 procent van de Amerikaanse consumenten zegt dat een maaltijd niet compleet is zonder vlees. Daarom hebben ze meer eiwitten aan de nieuwe maaltijden toegevoegd. Bonduelle Heat & Eat Harvest Bowls zijn beschikbaar in vier verschillende smaken: Chipotle Kip, Basilicum Pesto met kalkoengehaktballen, Marokkaans geïnspireerde kip en Koreaans geïnspireerd rundvlees. Het bedrijf zegt dat, inclusief sauzen, de maaltijden tussen de 13-19 gram proteïnen en 280-410 calorieën bevatten. Daarnaast kan de kant-en-klare verpakking zo in de magnetron geplaatst worden. De maaltijden zijn vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen en kleuren uit kunstmatige bronnen. Alle ingrediënten worden apart bewaard totdat ze gegeten worden.

“Vandaag de dag willen consumenten lunchopties die vers, lekker, vullend en gemakkelijk zijn. 55 procent van de Amerikaanse consumenten zegt zelfs dat ze op zoek zijn naar snelle en gemakkelijke maaltijdopties," zegt Jeff Haines van Bonduelle Fresh Americas. “Deze unieke nieuwe warme lunchoptie bevat proteïnen van hoge kwaliteit, verse groenten en gezonde granen die gecombineerd worden met wereldwijd geïnspireerde sauzen, zodat consumenten in minder dan drie minuten een snelle, vullende lunch kunnen bereiden."

Het bedrijf zegt zeer trots te zijn dat ze met de lancering van Bonduelle Heat & Eat Harvest Bowls het merk nu ook aan consumenten in de VS kunnen introduceren.

Bonduelle Heat & Eat Harvest Bowls zijn beschikbaar in de schappen van geselecteerde retailers in Californië, Portland, Oregon, Arizona, New Jersey en delen van Nevada, Utah en New Mexico. Bonduelle is van plan om de afzet later dit jaar nationaal uit te breiden. De Heat & Eat Harvest Bowls hebben een voorgestelde verkoopprijs van €4,43 per stuk.

Voor meer informatie:
Alan Hilowitz
Bonduelle Fresh Americas
Tel: +1 (626) 678-2222
newsroom@bfa.bonduelle.com
www.harvestbowl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven