Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Hogere exportprijzen voor Chinese biologische champignons

De export van Chinese biologische champignons is in de afgelopen paar jaar geleidelijk aan toegenomen. Ook de prijzen laten op deze manier een stabiele groei zien. "Dit jaar zijn de prijzen voor biologische champignons toegenomen met ongeveer 15% ten opzichte van vorig jaar", zegt Terry Lung van Zhejiang Baixing Food.

Een faciliteit van Baixing Food 

Een faciliteit van Baixing Food 

"Er zijn twee redenen voor de stabiele prijstoename. Ten eerste zijn consumenten in zowel China als het buitenland steeds beter op de hoogte van de voedingswaardes van champignons. Dit geldt met name voor biologische champignons. Dit toenemende bewustzijn is terug te zien in de stijgende populariteit van de champignons in zowel Chinese markten als in het buitenland. Ten tweede is de markt voor verse champignons zich in rap tempo aan het ontwikkelen. De hoge prijzen voor verse champignons zorgen ervoor dat de prijzen voor gedroogde champignons eveneens gaan stijgen."

Producten van Baixing Food

"We hebben ons bedrijf opgericht in 1996. We begonnen eerst met de export van gedroogde champignons in 2007. We hebben nu een breed assortiment aan champignons. De meest populaire producten die we hebben zijn shiitake en Penny Bun (boletus edulis). Het teeltseizoen voor de Penny Bun begint elk jaar in juli en loopt dan door tot oktober. We exporteren onze gedroogde champignons voornamelijk naar Europa, Noord-Amerika en Zuidoost Azië, waarbij we een jaarrond aanbod kunnen hanteren."

Baixing Food factory

Contact: Terry Lung
Zhejiang Baixing Food Co., Ltd.
Telefoon: +86 578 613 8555 
E-mail: yql@bxfood.com 
Website: www.bxfood.com 


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven