Frigga-systemen nu ook ondersteund in Spaans, Turks en Russisch

Tijdens Fruit Logistica in Berlijn was een van de publiekstrekkers introductie van de B9-Series van Frigga. De B9-Series zijn een aantal oplossingen voor de realtime-monitoring van AGF. De producten van Frigga hebben een goede prijs/kwaliteit-verhouding en hebben in het verleden veel positieve reacties gekregen in zowel China als het buitenland. Het team van Frigga heeft nu de service van het bedrijf verbeterd door middel van klantenondersteuning in onder andere het Spaans, Turks en Russisch. Ook heeft het bedrijf van de eigen mobiele app een nieuwe versie uitgebracht in verschillende talen. Door de inspanningen van het team is nu een uitstekende gebruikservaring gecombineerd met wereldwijde lokalisatie.

Frigga B90-recorders

Frigga heeft meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling van producten op basis van draadloze communicatie. Het bedrijf is daarnaast een wereldwijde marktleider op het gebied van realtime monitoring-systemen. Frigga is voornamelijk actief voor de AGF-sector, de farmaceutische industrie en de biologische sector. Ook is het bedrijf werkzaam in de sector voor koelketenlogistiek. De producten van Frigga combineren oudere USB-recorders met draadloze realtime-recorders, zodat een perfecte gebruikservaring wordt gecreëerd. De oplossingen van Frigga helpen de klant bij het actueel in kaart brengen van de leveringsketen. Op deze manier kunnen onder andere financiële verliezen worden beperkt door beschadigde producten te controleren.

De talenondersteuning van Frigga

Frigga heeft klanten over de hele wereld, waarmee overeenkomsten voor samenwerking op de lange termijn is gelosten. Deze klanten bevinden zich in alle grote wereldsteden en in de belangrijkste regio's in China. Frigga is wereldwijd op zoek naar retailers om zich verder te ontwikkelen in deze sector.

Frigga
E-mail: contact@dewav.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven