Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ly Hoang, POT Europe:

"Veel animo voor Italiaanse seizoensproducten bij klanten in het Verre- en Midden-Oosten"

Tholen - Afgelopen jaar heeft Ly Hoang zijn ervaring binnen de internationale AGF-sector gebundeld in het bedrijf Pacific Orient Trading (POT) Europe. Het bedrijf in Poeldijk exporteert verse groenten en fruit naar Europa, het Verre- en Midden-Oosten en Noord-Amerika op dagelijkse basis naar groothandelaren en horecakanalen.

"Dankzij een goede samenwerking met Italiaanse telers kunnen we onze klanten dagverse producten vanuit Italië garanderen", aldus Ly Hoang. "Via onze afzetpartners hebben we relaties gebouwd met hoogwaardige telers, omdat we denken dat dit de beste manier is om een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig systeem op te bouwen."

Pacific Orient Trading Europe biedt een breed aanbod seizoensgebonden, maar ook jaarrond beschikbare groenten- en fruitsoorten aan, variërend van verse aubergines, cherrytomaten, selderij, radijs, bloemkool, broccoli, druiven en andere Italiaanse seizoensproducten. We kunnen deze Italiaanse versproducten overal in Europa leveren, van één doos tot volle pallets van elk product."

"Italiaanse telers besteden veel aandacht aan de seizoensgroenten. Ons doel is om deze waarden te importeren en daarom bieden we een speciaal assortiment seizoensgebonden producten die hogere voedingswaarden hebben en hun unieke smaak en geur behouden", besluit Ly.

Voor meer informatie:
Ly Hoang
Pacific Orient Trading Europe 
ABC Westland 620
2685 DH Poeldijk
Tel: +31 174 40 36 91
sales@pot-europe.com
www.pot-europe.com