Leo Bergwerff, Bergwerff Transport Service: "We komen er toch langs"

Lading gezocht van Westland-Barendrecht naar Venlo-Ruhr

Tholen - Bergwerff Transport Service uit Ridderkerk is al 30 jaar actief als logistiek dienstverlener. Leo en Jolanda Bergwerff startten destijds hun logistieke avontuur met een koeriersdienst. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een logistiek dienstverlener met maar liefst 70 trekkende eenheden, waarvan de helft bestaat uit koelwagens.

De vervoerder verzorgt transport in heel Europa, maar is in de loop der jaren vooral uitgegroeid tot Italië-specialist. "Dankzij onze kennis en ervaring op de Italiaanse markt kunnen we onze opdrachtgevers, zoals producenten van pc's en hightech apparatuur, de zekerheid geven dat hun zendingen altijd snel en veilig aankomen", vertelt Leo.

Omdat Bergwerff veel goederen laadt bij hightechbedrijven in de regio Venlo, is de logistiek dienstverlener op zoek naar lading vanuit het Westland en Barendrecht, die bestemd is voor bedrijven in Venlo, c.q. het Ruhrgebied. "We rijden met koelauto's richting Venlo, dus het is zonde om er leeg heen te rijden. Aangezien er grote volumes groenten en fruit die kant op gaan, komen we graag met AGF-bedrijven in contact voor wie we het transport kunnen verzorgen!"

Voor meer informatie:
Bergwerff Transport Service
Leo Bergwerff
Nikkelstraat 8-10
2984 AM Ridderkerk
T +31 (0)88 35 35 500
leo.bergwerff@bergwerff.nl 
www.bergwerff.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven