Aspergerie op 28 april 2019 in openluchtmuseum De Locht

Onder het motto “Laat u verrassen” kan men proeven, genieten en van alles beleven over het ‘Witte Goud’. Er zijn die dag tal van activiteiten gepland rond de Koningin van de groente. Onze meesterkok serveert vriendelijk geprijsde bijzondere Locht-asperge-hapjes en een gratis proeverij van Locht asperge-soep. Nieuw en gratis te proeven is ‘asperge in zoetzuur’ van Teboza. Het Wijnmakersgilde  Dionysos laat passende wijnen en bijzondere drankjes proeven.  Aspergekweker Camps  demonstreert het wassen, sorteren en veilingklaar maken. Mevr.Teeuwen laat zien en vertelt over wecken van asperge en vruchten.
Bezoekers, die zelf een keer asperges willen steken, kunnen dat doen onder deskundige begeleiding. Men kan natuurlijk ook dagverse asperges kopen via de originele veilingklok.

De kids kunnen zich uitstekend vermaken in het kinderparadijs met mini-kermis en zij kunnen ook zelf brood bakken.
Er is aandacht voor asperge in de schilderkunst. Recepten zijn volop gratis verkrijgbaar.

Op het terras met live muziek van de 6-koppige band ‘Good Company’ kan men onder het genot van een drankje en hapje nog eens heerlijk nagenieten.

Openluchtmuseum de Locht is deze dag open van 11.00 tot 17.00 uur en de demonstraties beginnen om 13.00 uur. Gratis parkeren. Het Openluchtmuseum is alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Broekhuizerdijk 16D, 5962 NM Melderslo
A 73 Venlo – Nijmegen v.v. afslag 11, richting Melderslo
www.museumdelocht.nl 
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven