Maejor Nuts: nieuwe speler in de noten- en zuidvruchtenhandel

Tholen - Vanaf 1 april is Nederland een handelsbedrijf in noten en gedroogde zuidvruchten rijker: Maejor Nuts. De handelaren Joost Boone en Hilbert van Hasselt hebben de krachten gebundeld. "We hopen alle wensen op het gebied van noten, gedroogde zuidvruchten en zaden in te vullen.

De nieuwkomer in de notenhandel biedt een breed assortiment noten, zuidvruchten en zaden aan. "Dankzij ons wereldwijde netwerk van geselecteerde en betrouwbare leveranciers kunnen we een hoogwaardig, gecertificeerd product aanbieden tegen een eerlijke prijs", zegt Joost.

Maejor Nuts zal zich richten op de Europese markt in de volle breedte van groothandelaren tot verwerkers. "We proberen ons te onderscheiden flexibel te zijn. Zo hebben klanten de mogelijkheid om gemixte pallets te bestellen. Dat is tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend", vertelt de notenhandelaar.

"We krijgen leuke reacties uit de markt op onze start. Tijdens aankomende events in Duitsland, Frankrijk en Zweden komen we graag met nieuwe en bestaande relaties in contact. Een duurzame en persoonlijke relatie met klanten en leveranciers is voor ons een 'Maejor' deal", besluit Joost.

Voor meer informatie:
Maejor Nuts
Tel: +31 10 3100 888
trade@maejornuts.com
www.maejornuts.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven