Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maejor Nuts: nieuwe speler in de noten- en zuidvruchtenhandel

Tholen - Vanaf 1 april is Nederland een handelsbedrijf in noten en gedroogde zuidvruchten rijker: Maejor Nuts. De handelaren Joost Boone en Hilbert van Hasselt hebben de krachten gebundeld. "We hopen alle wensen op het gebied van noten, gedroogde zuidvruchten en zaden in te vullen.

De nieuwkomer in de notenhandel biedt een breed assortiment noten, zuidvruchten en zaden aan. "Dankzij ons wereldwijde netwerk van geselecteerde en betrouwbare leveranciers kunnen we een hoogwaardig, gecertificeerd product aanbieden tegen een eerlijke prijs", zegt Joost.

Maejor Nuts zal zich richten op de Europese markt in de volle breedte van groothandelaren tot verwerkers. "We proberen ons te onderscheiden flexibel te zijn. Zo hebben klanten de mogelijkheid om gemixte pallets te bestellen. Dat is tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend", vertelt de notenhandelaar.

"We krijgen leuke reacties uit de markt op onze start. Tijdens aankomende events in Duitsland, Frankrijk en Zweden komen we graag met nieuwe en bestaande relaties in contact. Een duurzame en persoonlijke relatie met klanten en leveranciers is voor ons een 'Maejor' deal", besluit Joost.

Voor meer informatie:
Maejor Nuts
Tel: +31 10 3100 888
trade@maejornuts.com
www.maejornuts.com