Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verkooporganisatie voor TOP-innovaties

TOP bv uit Wageningen brengt de verkoop en marketing van machines voor de voedselindustrie onder in een nieuwe verkooporganisatie: Like Fresh. Alle in serie geproduceerde machines zullen vanaf deze week door Like Fresh worden vermarkt. TOP zelf kan zich zo blijven focussen op ontwikkeling van nieuwe technologieën.

TOP is de innovatie-organisatie achter introducties als Cold Press, Pluckr, PurePulse, Hygienisator en Compact Food Dryer. De brede omarming van deze innovaties door de voedingsindustrie maakt dat deze machines inmiddels in serie worden geproduceerd. Om de eigen innovatiekracht hoog te houden brengt TOP de verkoop en marketing van deze machines onder bij Like Fresh.

TOP zal zich zo kunnen blijven richten op de ontwikkeling van  vernieuwende voedselverwerkende technologieën. Daarnaast zal TOP ook actief blijven in specifieke serviceprojecten voor klanten, en aan Like Fresh de benodigde ondersteuning in engineering leveren.

Like Fresh - een zusteronderneming van TOP - is een nieuwe organisatie waarin jarenlange expertise in de voedingsindustrie is samengebracht. “We bieden verregaande kennis van de nieuwste ontwikkelingen in milde conservering en opslag van groente en fruit”, aldus directeur Rob Veltman. “Like Fresh levert hoogwaardige oplossingen voor producenten over de hele wereld, zoals nieuwe proceslijnen of vernieuwende toepassingen binnen bestaande processen. Daarbij werken we samen met de engineers van TOP bv en andere innovatie-partners.”

De website van Like Fresh (www.like-fresh.com) is afgelopen week online gegaan. 

Voor meer informatie:
Rob Veltman
CEO
Like Fresh
+31 6 22 93 23 59
veltman@like-fresh.com  

Publicatiedatum: