Koninklijke onderscheiding voor FruitMasters-voorzitter Rien van Doorn

De heer Rien van Doorn is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt tijdens het afscheid van de heer Rien van Doorn als voorzitter van FruitMasters. De FruitMasters-voorzitter kreeg de onderscheiding uitgereikt door burgemeester Harry Keereweer van de gemeente West Betuwe.


V.l.n.r.: Burgemeester Keereweer, Rien van Doorn en zijn vrouw Ria van Doorn. Foto: Mark Verwey 

De heer Rien van Doorn wordt hiermee geëerd voor zijn betrokkenheid bij de fruitsector. Deze maand neemt de heer Rien van Doorn afscheid als voorzitter van de Coöperatie Koninklijke FruitMasters na ruim 30 jaar bestuurlijk actief te zijn geweest. “Als fruitteler in hart en nieren heeft de heer Van Doorn zich altijd met bevlogenheid ingezet voor de leden en hun coöperatie”, zegt algemeen directeur Kees de Kat.


De heer Rien van Doorn krijgt de onderscheiding opgespeld door burgemeester Keereweer. Foto: Mark Verwey  

FruitMasters dankt de heer Van Doorn voor zijn goede en effectieve toezicht op de coöperatie. Zijn talenten werden ook buiten FruitMasters op waarde geschat. Zo was hij bestuurlijk actief bij Rijnvallei, De Nationale Cooperatieve Raad, Inova, Fruitpact, Dutch Produce Assocation/GroentenFruitHuis en Europese Fruit Cooperatie. De heer Van Doorn heeft daarnaast zijn maatschappelijke bijdrage geleverd aan onder andere de Rehobothschool in Geldermalsen, de Stichting Vrienden van Ravenstein, de gehandicapten zorginstantie Schutse en als lid van de kerkenraad was hij betrokken bij de jeugd en pastorale zorg.

De heer Rien van Doorn neemt na ruim 30 jaar afscheid als bestuurder van FruitMasters. Foto: Mark Verwey

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
Postbus 222
4190 CE Geldermalsen
Tel: 0345 578 808
www.fruitmastersholland.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven