500ste deelnemer Willie Wortel scholingsapp

Waarschijnlijk is Willie Wortel afgelopen maand al ergens voorbij gekomen. Vorige maand werd namelijk deze scholingsapp voor medewerkers in de AGF-detailhandel gelanceerd. Dat er behoefte aan is blijkt, een maand na de lancering. Wille Wortel heeft al meer dan 500 deelnemers verwelkomd.  


Enzo Cassaro feliciteert Linda Versluis van Landwinkel Versluis met haar prijs. Ze won een gratis deelname aan de Wille Wortel app omdat ze zich als de 500ste deelnemer inschreef. 

De app werd ontwikkeld omdat uit onderzoek is gebleken dat 80% van alle medewerkers in deze sector van zichzelf vindt dat hij of zij te weinig vakkennis heeft om de consument altijd goed te kunnen adviseren. Dat terwijl 75% aangeeft juist heel graag meer te willen leren over groente en fruit. "De eerste reacties van de medewerkers die Willie Wortel inmiddels gebruiken zijn overweldigend. Men ervaart er direct al veel profijt van te hebben en geeft aan dat juist de wekelijkse toetsen niet alleen een aardig “fungehalte” aan de app geven maar dat hierdoor de opgedane kennis ook echt blijft hangen. Een ander opvallend positief punt die we uit het land terug krijgen is dat niet alleen de ondernemers maar nu ook de medewerkers veel beter inzicht hebben in de dagelijkse actualiteiten van onze handel", aldus Postuma AGF die de app ontwikkelde.

Ook ADN hecht veel waarde aan voldoende kennis en opleiding binnen de branche en draagt ook zijn steentje bij. Vanuit het sociaal fonds betaald ADN namelijk dit jaar, voor al haar leden, 50 euro per half jaar mee aan de kosten van de scholingapp. Dus voor leden van de branchevereniging kost een winkelaccount maar 100 euro per half jaar. Daar komen dan alleen nog maar de kosten van de medewerkers account bij van 5 euro per persoon.

Voor meer informatie
williewortel@postuma.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven