continue groeiend assortiment voor groenten en fruit

"Karton biedt goede bedrukking en recycleerbaarheid"

De Oostenrijkse offsetdrukkerij Schwarzach heeft meer dan vijftig jaar ervaring met het ontwerpen, drukken en verwerken van kartonverpakkingen. Tegenwoordig wint de inzet van verpakkingen uit duurzame grondstoffen vooral in de groenten- en fruitbranche continu aan betekenis. Het traditionele bedrijf uit Vorarlberg biedt een groeiend assortiment aan duurzame verpakkingen voor verse producten.Voor iedere beoogde toepassing binnen de verssector
Op de standplaats in Schwarzach, Vorarlberg, produceren meer dan 370 medewerkers kartonnen verpakkingen en etiketten voor de categorieën levensmiddelen, non-food, cosmetica en health care, voor industriële bedrijven, handelsbedrijven en fabrieken. Een zwaartepunt van de afgelopen jaren is de ontwikkeling van de meest uiteenlopende schaaltjes, bekers en trays die voldoen aan de eisen die aan verpakkingen voor groenten en fruit worden gesteld. "Of het nu gaat om hardfruit, steenfruit, bessen, groenten of kruiden: we willen onze klanten een passende verpakking voor iedere beoogde toepassing binnen de verssector bieden", zegt bedrijfswoordvoerder Manfred Faist.


Bij de beursstand tijdens de ExpoSE van afgelopen jaar in Karlsruhe

Communicatie met de consument
Niet alleen de duurzame basismaterialen, maar ook de robuustheid en reclamemogelijkheden van de verpakkingen zijn een belangrijk verkoopargument voor de productlijn. Manfred: "Deze oplossingen, die altijd uit de nagroeiende grondstof karton geproduceerd worden, bieden door de hoge drukkwaliteit een aantrekkelijkheid als marketing- en communicatie-instrument met de consument. Daarnaast zijn de producten bijzonder licht maar desondanks stabiel, milieuvriendelijk en grotendeels composteerbaar. We zien dat onze producten reeds vele toepassingen uit kunststof kunnen vervangen."Voor meer informatie:
Offsetdruckerei Schwarzach GmbH
Hofsteigstrasse 104
A-6858 Schwarzach
Tel.: +43 5572/3808-207
Fax.: +43 5572/3808-91207
E-mail: info@offset.at 
www.offset.at 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven