Duurzaam geteelde asperges bij start aspergeseizoen Jumbo

De lente is begonnen en dit betekent dat het weer tijd is voor asperges. De koningin der groente én een van de laatste echte Nederlandse seizoensgroente. Jumbo opende dit weekend het aspergeseizoen. Met een seizoensaanbieding, informatie over de herkomst, tips over het gebruik en natuurlijk veel lekkere recepten wordt er veel aandacht aan asperges besteed.

Moderne keuken
Liefhebbers kijken ieder jaar uit naar de traditionele gerechten zoals asperges met ei en ham en aspergesoep. Maar ook in de moderne keuken zijn asperges niet meer weg te denken. Zo kunnen asperges op heel veel manieren worden bereid, maar ook op meerdere momenten gegeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke fritatta, een frisse lente salade of op een broodje tijdens de lunch.


Ton van de Hoek (senior manager AGF bij Jumbo) & Jan Walta (eindverantwoordelijk Jumbo The Greenery)

Duurzaam geteeld
De asperges bij Jumbo zijn dit seizoen ‘On the way to PlanetProof’ gecertificeerd. On the way to PlanetProof is een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk voor zuivel, groenten en fruit, eieren, bloemen, planten, bomen en bloembollen. Het bewijst ('Proof') dat je een product koopt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, milieu en dier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven