Maandag 29 april start reconstructie Verbindingsweg Ridderkerk


BAM infra start maandag 29 april met de reconstructie van de Verbindingsweg. Fietsers krijgen tijdens de werkzaamheden te maken met een omleidingsroute. Vanochtend hebben enkele bestuurders van de GRNR samen met aannemer BAM infra flyers uitgedeeld aan fietsers om hen hierover te informeren.

Volgens planning is de reconstructie medio november klaar. Auto- en vrachtverkeer kan tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de Verbindingsweg.


Tanja de Jonge, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard, deelde flyers uit om fietsers te informeren over de start van de werkzaamheden aan de Verbindingsweg.

App
Bam infra heeft de app ‘BAM infra projecten’ ontwikkeld waarmee de aannemer iedereen die deze app op zijn smartphone downloadt, op de hoogte houdt van actuele informatie, planning en omleidingsroutes. Daarnaast brengt de GRNR een digitale nieuwsbrief uit waarop belangstellenden zich kunnen abonneren via de website www.nieuwreijerwaard.eu.


Henk van Os, vice-voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard, deelde samen met Wouter de Loos, directeur Verwerving BAM infra Nederland, regio west en Frans-Maarten den Breejen, waarnemend directeur van de GRNR flyers uit om fietsers te informeren over de start van de werkzaamheden aan de Verbindingsweg.

De reconstructie van de Verbindingsweg is nodig voor een vlotte doorstroming van het verkeer en het openbaar vervoer. Bam infra verlegt en verbreedt de weg en legt kruisingen aan met nieuwe wegen (zoals de Laurierweg). Ook komen er drie ruime groenstroken waar nieuwe bomen in worden geplant.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven