Innovatieve Zip-Pop Bag bekroond met award

De nieuwe One Step... Done!-productlijn van Potandon Produce biedt de oplossing voor menig kookdilemma. Waarin onderscheidt deze lijn zich van andere aardappelproducten op de markt? Het antwoord hierop luidt: de aardappelen en het ontwerp van de zak. 

De zak maakt een snelle en eenvoudige bereiding mogelijk. De aardappelen en het botertablet met kruiden zijn apart verpakt in één zak met twee compartimenten. De stoomstrip in de zak en de speciaal ontwikkelde materialen garanderen een uitstekende houdbaarheid en maken deze zak uniek op de markt," legt Hans Schur uit, directeur van Schur Star Systems. 

De nieuwe productlijn is in vijf varianten verkrijgbaar die aan alle smaakvoorkeuren beantwoorden. Het product maakt koken makkelijker omdat alle ingrediënten al in de zak zitten en de bereiding weinig tijd kost. Er hoeven geen gaatjes in de verpakking te worden  geprikt en het product hoeft halverwege de bereidingstijd niet omgeroerd te worden. De kruiden en specerijen komen exact op het juiste moment vrij, waardoor een goed resultaat gegarandeerd is. Dit is nu voor het eerst in slechts één handeling mogelijk. 

De Zip-Pop Bag van Schur Star werd onlangs tijdens de CPMA-vakbeurs in Montreal uitgeroepen tot winnaar van de Packaging Innovation Award 

Tal van mogelijkheden
De nieuwe zak van Schur Star Systems is weer een geweldig  voorbeeld van de samenwerking tussen Schur Star Sytems en een klant voor het creëren van een creatieve verpakkingsoplossing.

De Zip-Pop Bag is niet alleen ideaal voor aardappelen en andere groenten maar ook voor de bereiding van vis, gevogelte of vegetarische ingrediënten. 

Maak kennis met het Schur Star Concept tijdens: 

IFFA Frankfurt, 4-9 mei: stand 11.1 B36
Empack Dortmund, 8-9 mei: stand D07
London Produce Show, 5-7 juni: stand 313

Voor meer informatie:
Schur Star Systems GmbH
Tel:+49 (0) 461 99 750
Email: sfg@schur.com
www.schur.com/en/the-schur-star-concept 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven