Relatiediner in de aardbeienkas voor managementleden AGF-sector

Op dinsdagavond 7 mei 2019 organiseert Schouw Informatisering een Executive Dinner bij de Westlandse Aardbei in ’s Gravenzande. Een exclusief diner voor managementleden uit de AGF-branche. Het wordt een avond om te netwerken met branchegenoten om inspiratie op te doen en om lekker te eten in een bijzondere omgeving.

De avond wordt ingeluid door een inspirerende spreker: Microsofts Most Valuable Professional Alexander Meijers. Hij neemt de gasten mee in de laatste innovatieve ontwikkelingen in de AGF. Wat kan Artificial Intelligence en Mixed Reality betekenen voor de AGF wereld? Wat is de impact van de hololens? En hoe kan men de processen verbeteren door deze innovaties in te zetten? En probeer de hololens ook zelf!

Daarnaast zal Adriaan van der Giessen van het Rotterdam Food Cluster ons meer vertellen over concrete initiatieven in de foodsector, zoals Smart Logistics en Vertical Farming. Deze organisatie stimuleert en ondersteunt foodbedrijven met het ontwikkelen van toekomstgerichte businessmodellen.

Wilt u ook graag aansluiten? Meer informatie en aanmelden kan hier:  https://www.foodware365.com/nl/diner/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven