FNLI Award 2019

Werkt u aan een vernieuwend initiatief of project met een grote
maatschappelijke en economische impact? Maakt u, samen met uw
collega’s, het verschil bij deze bijzondere ontwikkelingen? Dan zijn wij op zoek naar u! Op 10 oktober reikt de FNLI voor het eerst de FNLI Award uit.

Een prijs voor personen of teams die zich op bewonderenswaardige wijze inzetten om vernieuwende initiatieven of projecten naar een hoger niveau te brengen. Personen die met recht de titel ‘Frontrunner van de levensmiddelenindustrie’ én een plek in de schijnwerpers verdienen.

Steeds meer producenten zijn actief bezig met uitdagende thema’s zoals duurzaam verpakken, productverbetering, terugdringen van voedselverspilling, energie- en CO2- besparing, betere tracking en tracing, internationaal verantwoorde inkoop en meer. Stuk voor stuk ontwikkelingen die van grote waarde zijn bij de aanpak van wereldwijde vraagstukken.

Met het uitreiken van de FNLI Award zetten wij de mensen achter dergelijke cruciale ontwikkelingen in de voedingsindustrie centraal: zij zorgen dat het gebeurt! De inzendingen worden door een deskundige jury onder leiding van FNLI-bestuursvoorzitter Bas Alblas beoordeeld. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de potentiële impact, de mate van vernieuwing en de rol en bijdrage van de betrokken personen of teams. Alle criteria en deelnamevoorwaarden zijn te vinden op de FNLI-website


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven