Fotoverslag Freskon 2019

Van 11 tot 13 april vond in het Griekse Thessaloniki de vakbeurs Freskon plaats. Het evenement is voor bedrijven die niet aanwezig kunnen zijn op Fruit Logistica of Fruit Attraction een geweldige gelegenheid om hun merken en producten te presenteren. Potentiële afnemers uit de regio grijpen de vakbeurs aan om er nieuwe klanten te ontmoeten en deals te sluiten. 

Voor het volledige fotorapport van Freskon 2019, klik hier.

Hoewel het evenement veel kleiner van opzet is dan die in Berlijn en Madrid, heeft het zich zeker weten te positioneren. Sommige standhouders zeggen zelfs dat deze vakbeurs beter bij hen past omdat ze er meer gelegenheid hebben voor direct contact met bestaande klanten dan in bijvoorbeeld Berlijn. Anderen zijn van mening dat de beurs hen niet al te veel te bieden heeft maar dat ze graag aan het evenement deelnemen om de aandacht voor Griekse AGF te vergroten. De ontspannen sfeer was duidelijk merkbaar tijdens gesprekken met standhouders, die uiteenlopende meningen hadden over het nut van hun deelname aan de beurs. 

Tijdens Freskon vond ook het International Peach Congress plaats. Gedurende drie dagen werd er gesproken over het verleden en de toekomst van de perzikenteelt. Hoewel veel van de presentaties in het Grieks waren, waren er voor geïnteresseerden Engelse vertalingen beschikbaar. De eerste dag verliep was rustig maar de andere twee dagen was het wat drukker. Er namen dit jaar wel meer bedrijven deel aan het evenement, hoewel er ook gemengde stands van meerdere bedrijven te vinden waren.  

 

Voor het volledige fotorapport van Freskon 2019, klik hier.


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven