Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
tweede klasse tomaten van kwekerij Osdorp:

Cateraar Vitam werkt aan eigen ketchup

Cateraar Vitam werkt aan een eigen ketchup: de V'ketchup. Dat meldt de website Horeca Entree. Hiermee wil Vitam de voedselverspilling tegengaan. Kwekerij Osdorp teelt al ruim 8 jaar de Coeur de Boeuf-tomaten voor Vitam. Niet alle geteelde tomaten worden echter gebruikt of komen door de kwaliteitscontrole. Die tomaten worden daarom gebruikt voor de V'ketchup. Daarnaast bevat de V'ketchup de volgende ingrediƫnten: ui, suiker, azijn, zout, kaneel, kruidnagel, steranijs, laurier, rozemarijn en eko-pectine. Vitam heeft ook het V'ketchup-testpanel opgezet.

Klik hier om naar de website van het testpanel te gaan

bron: Horecaentree.nl
Publicatiedatum: