Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse paasspecialiteit nu ook met Duitse kruiden

Peterselie, bieslook, kervel, veldzuring, kleine pimpernel, bernagie en tuinkers: "De kenner weet dat het hier om de benodigde ingrediënten voor traditionele Duitse groene saus gaat. De  specialiteit is vooral in Zuidwest-Duitsland een seizoenshighlight, juist met Pasen", aldus Birgit Hendzel, verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop bij de firma Böttcher. Het tuinbouwbedrijf, gevestigd in Bürstadt, levert de zeven kruiden uit eigen teelt in een aansprekende verpakking.

Met de hand in traditionele papierrol gerold
De kruiden uit Bürstadt worden weliswaar het hele jaar door geleverd, maar juist in deze tijd van het jaar heerst er topdrukte in de kwekerij. Meermaals per dag worden de kruiden vers geoogst en direct verwerkt en verpakt. Ze worden bijvoorbeeld met de hand in een traditionele papierrol gerold of in hersluitbare boxen gedaan en zo belanden de populaire ingrediëntenpakketten uiteindelijk in de lokale en nationale handel. Tot de hoofdafnemers horen de retail, gastronomie en groothandels.

Aangezien de producten kort vers blijven, is het – uit eigen ervaring – belangrijk dat de kruiden voor groene saus koel bewaard worden.

Voor meer informatie:
Böttcher Gartenbau
Gärtnersiedlung 9+10
68642 Bürstadt
Tel.: +49 6206 70 285-15
Fax.:+49 6206 70 285-28
verkauf@boettcher-gartenbau.de    
www.boettcher-gartenbau.de 

Publicatiedatum: