International Delphy Soft Fruit Event: 20-21 juni 2019

Voor derde keer praktisch en bedrijfsgericht kennis delen over kleinfruit

Delphy organiseert op donderdag 20 en vrijdag 21 juni 2019 dit jaar voor de derde maal het International Delphy Soft Fruit Event: twee studiedagen rondom de teelt van kleinfruit met aandacht voor rode bes, blauwe bes, braam en framboos. Dit event zal plaats vinden bij diverse praktijkbedrijven in Brabant en Limburg.

Het voorlopig programma bestaat uit bezoeken aan Verpaalen Soft Fruit te Rijsbergen, Van der Avoird Trayplant te Bavel, Verkuijlen Holding te Heeswijk-Dinther, Genson Soft Fruit Plants te St. Oedenrode, Thwan van Gennip te Lierop, Fall Creek/Driesvenplant te Meterik/Melderso, Schrijnwerkers Plants te Overloon en Blueberry Giant te Weeze.

Het International Delphy Soft Fruit Event is dit jaar gekoppeld aan de ISHS Ribes-Rubus Pre symposiumtour in Duitsland en Zwitserland: Pre-symposium-tour.

"We signaleren een grote behoefte onder kleinfruittelers om op een praktische en bedrijfsgerichte manier kennis, informatie, innovaties en onderlinge contacten op te doen. Met het organiseren van dit event geven we hier een gerichte invulling aan. Zo worden er rondleidingen verzorgd over actuele en innovatieve teeltonderwerpen in de kleinfruitteelt op speciaal daarvoor aangelegde demonstratievelden. Daarnaast is er een infomarkt waar bedrijven door middel van stands aanwezig zijn en komen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsuitrusting aan bod", aldus de organisatoren.

Informatiemarkt
Op beide dagen is er een informatiemarkt, waarbij bedrijven zich kunnen presenteren. Meer informatie en het aanmeldformulier hiervan kunt u terugvinden op onze website Delphy Soft Fruit Event.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven