Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fyffes sponsor Marathon Rotterdam

Als sponsor van dit grootse Rotterdamse sportevenement én om een gezonde leefstijl aan te moedigen, stond afgelopen zondag een Fyffes team van ruim 35 enthousiaste vrijwilligers voor het 12e jaar zo’n 30.000 bananen te pellen en uit te delen aan all deelnemers van zowel de 10 km, de estafette én hele marathon aan het Weena in Rotterdam!

De weersomstandigheden waren grandioos, alhoewel dat later op de dag veranderde in te hoge temperaturen voor de lopers. De bananen vonden echter gretig aftrek.

Na de finish kregen alle lopers een gepelde banaan overhandigd en wilden velen op de foto met mascotte Freddy Fyffes.

Kenjiro Fuji, European Business Development Manager bij Fyffes, deed voor de 2e keer mee aan de marathon en was wederom onder de indruk: ‘De unieke atmosfeer van deze marathon, de route door de prachtige stad en al die enthousiaste toeschouwers overal langs het parcours.. dat is zó indrukwekkend.' 

Volgend jaar vindt de 40e editie van dit mooie Rotterdamse evenement plaats en zal Fyffes wederom van de partij zijn.

Het parcours van de Marathon Rotterdam staat bekend als een van de snelste ter wereld. Al drie keer in de historie werd hier een wereldrecord gelopen.

Mede dankzij de mooie weersomstandigheden wordt dit evenement dan ook druk bezocht: ruim 925.000 mensen kwamen naar Rotterdam om de deelnemers aan te moedigen en te genieten van de goede sfeer!

Kijk voor meer informatie op: www.fyffes.com/de/nl 

Publicatiedatum: