Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stichting De Èchte Groenteman

"Vroeg in het aspergeseizoen is kennisdeling belangrijk"

Het is nog vroeg in het aspergeseizoen, maar juist op dit moment is kennisdeling belangrijk. Tijdens een gezamenlijk bedrijfsbezoek van Stichting De Èchte Groenteman aan Willem Dijk AGF brachten de aanwezige ondernemers ieder een eigen aspergemaaltijd of -salade mee. "Door elkaars producten te proeven, bespreken en beoordelen kan er maximaal geprofiteerd worden van alle noviteiten. Op deze manier brengen we vernieuwing in de markt wat betreft de toepassing van ‘het witte goud’", aldus de organisatie.

Afgelopen week was Stichting De Èchte Groenteman met haar aangesloten ondernemers te gast bij AGF groothandel Willem Dijk te Enschede waar ze een kijkje achter de schermen kregen. Na een hartelijk ontvangst begon de avond met het verhaal van Willem Dijk Jr. Hij vertelde over het ontstaan van de groothandel en de werkwijze van het bedrijf. Vervolgens werden alle aanwezigen meegenomen langs de kantoren en door de loods, waar de uit te leveren producten in rijen en stellages stonden opgesteld. "Een indrukwekkend gezicht in combinatie met de vrachtwagens die bij de sluizen klaarstonden om geladen te worden met de vele kratten en pallets. Het zien van de oude veilingklok was de kers op de taart. In de loods hangt de meters hoge veilingklok uit Zaltbommel. Een echt stukje geschiedenis in deze dynamische omgeving", vond Stichting De Èchte Groenteman.

Publicatiedatum: