Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eosta neemt led-verlichting van Norton in gebruik

Eosta, Europa’s grootste importeur van biologische groenten en fruit, heeft een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum gerealiseerd in Waddinxveen van 19.500 vierkante meter met uitsluitend duurzame LED verlichting van Norton.



Zo heeft Norton een compleet lichtplan opgesteld voor de hallen, kantoren en buitenverlichting dat aansluit bij de wensen van de eindklant, in harmonie is met de architectuur én voldoet aan normeringen en geldende eisen. 
 
Het distributiecentrum is voorzien van het Norton Lichtlijn Systeem met de unieke NLS-P units waarmee 500 lux op de werkvloer is gerealiseerd. Hiermee neemt Eosta het voortouw om voor haar werknemers een werkomgeving te creëren die comfort biedt en de nauwkeurigheid van het geleverde werk vergroot. De machinekamers zijn uitgerust met het vertrouwde waterdichte armatuur WDO.
 
De kantoorruimten en het atrium zijn voorzien van LPS-P inlegpanelen. De gangen en toiletgroepen van de downlight EDW. Als buitenverlichting is de KFA LED toegepast.
 
Bron: Norton 

Publicatiedatum: