Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Frans Jongerius: "Volop kansen aan import- en verkoopkant voor verdere groei"

Aartsenfruit Venlo viert uitbreiding met open dag

Tholen - Zaterdag 6 april vierde aartsenfruit de uitbreiding van haar vestiging in Venlo met een open dag. Veel geïnteresseerden maakten van deze gelegenheid gebruik om het nieuwe pand te bekijken. De presentatie van de eigen merken en producten was weer - op z'n aartsenfruits - strak geregeld. Ook voor de kinderen was een special programma verzorgd.

"Na al twee keer eerder verhuisd te zijn geweest hebben we in september 2011 dit pand nieuw betrokken. In 2018 zijn we gestart met het uitbreiden van de loodsruimte met 1.800 m2 en de celruimte met 700 m2, al met al een totale uitbreiding van 2.500 m2. Ook het aantal docks is uitgebreid van 12 naar 22 stuks. Deze nieuwbouw was klaar in juni 2018 en de extra verkregen ruimte is nu al niet meer weg te denken", vertelt vestigingsmanager Frans Jongerius.

"Vanaf augustus zijn we gestart met de uitbreiding van de kantoren, een verdubbeling van het bestaande kantoor, waarbij het verkoopkantoor met de bijbehorende ruimtes een echte eye-catcher vormt. Ultramodern, veel ruimer van opzet en klaar voor uitbreiding van ons commerciële team", vertelt Frans. "Want we hebben vertrouwen in de toekomst, zijn zeer ambitieus en zien nog volop kansen en mogelijkheden aan de import- en verkoopkant voor verdere groei!"

Hij toonde zich tevreden over de open dag. "Met de presentaties van onze producten en merken hebben we ons kunnen presenteren aan bestaande en potentiële klanten, collega-bedrijven, buren van het Freshpark, collega's, families en overige relaties. Ook belangstellenden voor onze openstaande vacatures hebben een kijkje kunnen nemen en door middel van een rondleiding een goed beeld kunnen krijgen van aartsenfruit Venlo."

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven