"Overzeese vraag naar Chinese diepgevroren groenten neemt jaar-op-jaar toe"

De groentenprijs stijgt momenteel naarmate de marktvraag groeit en transportkosten stijgen. Vicky Zhang van Laiyang YafuRui Import & Export: "De prijs van bloemkool stijgt, wat betekent dat de prijs voor diepgevroren groentenmix ook stijgt omdat daar veel bloemkool in zit. De belangrijkste factor voor de prijsstijging van diepgevroren groenten en fruit is het formaat van de blokjes in de mix. We hebben ze tussen 2-4 cm en 3-5 cm. Beide categorieën hebben een eigen prijsontwikkeling."

Diepgevroren groenten

Diepgevroren aardbeien

"We leveren aan verschillende markten. Er zijn grote verschillen wat de exporteisen naar verschillende markten betreft. Voor de EU markten zijn we b.v. GlobalGAP gecertificeerd en voor de markten uit het Midden-Oosten hebben we andere certificering nodig. Dat hoort bij de internationale markt. We hebben onze eigen teeltbedrijven en verwerkingsfaciliteiten in Shandong. Daardoor zijn we in staat om elke stap in het productieproces te controleren en kunnen we garanderen dat onze producten aan de eisen van verschillende nationale merken voldoen."

Diepgevroren groenen

"We zijn ons ook bewust van de verschillende wensen op de verschillende markten. In Europa b.v. zijn onze bloemkool en maïs vrij populair, terwijl in het Midden-Oosten onze peulen en erwten het goed doen. We exporteren verschillende diepgevroren groenten, zoals broccoli, bloemkool, maïs, wortelen en erwten. We exporteren ook diepgevroren aardbeien, bramen, blauwe bessen, frambozen en stukjes perzik. We verkopen momenteel 50% groenten en 50% fruit. We leveren ook producten op maat."

Diepgevroren schijfjes perzik en aardbei

Contactpersoon: Vicky Zhang
Laiyang YafuRui Import & Export Co., Ltd.
E-mail: yfrfoods@gmail.com 
Whatsapp/WeChat ID: +86-13793544976 
http://www.yfrfoods.com/ 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven