Hamadi Medimagh, Trading Med:

“Tunesische AGF-teler op zoek naar internationale markten”

Trading Med is een Tunesisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het opslaan,  verpakken en afzetten van agf-producten. De producten zijn te vinden in Carrefour- en Monoprix-supermarkten en in restaurants als Pizza Hut. Frigomed, dat deel uitmaakt van Trading Med, is verantwoordelijk voor de koeloplsag van verschillende soorten groenten en fruit. “We zijn op dit moment op zoek naar nieuwe internationale markten,” zegt algemeen directeur van Frigome Hamadid Medimagh.


“Na enkele ervaringen in de handel in versproducten, willen we onze activiteiten voor al onze producten uitbreiden,” legt Hamidi uit. "We zoeken naar klanten in Europa, de Arabische landen en, indien mogelijk, ook in Canada.” Het bedrijf biedt een breed scala aan verschillende soorten groenten aan en fruit aan. Denk dan aan courgettes, paprika's en peren.


Een van de belangrijkste producten van het bedrijf is de Tunesische Deglet Nour-dadel. Dit ras wordt voornamelijk geteeld in Guebili, in het zuiden van Tunesië. "We kunnen deze dadel het hele jaar door aanbieden in verschillende verpakkingen,” vertelt Hamidi.

Deglet Nour-dadels

Hamidi neemt momenteel deel aan een expositie voor de investeringsprojecten in Oman op het gebied van landbouw. “Mijn doel is vooral de concentratie van het distributieplatform.”  

Trading Med is opgericht in 2014 in Teboulba, in het gouvernement Monastir.

Voor meer informatie:
Trading Med 
Rue la République
Teboulba
Monastir
Mobiele telefoon: 0021698210575
Vaste telefoon: 0021698777565
hamdi.medimagh@groupe-med.com 
mohamed.medimagh@groupe-med.com 
www.groupe-med.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven