Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delegatie Global Berry Congress op bezoek bij LBP

Zoals elk jaar streek ook vorige week het Global Berry Congress neer in Rotterdam. In het World Trade Center kwamen ruim 600 bezoekers af of een dag van uitsluitend praten over, kijken naar en proeven van bessen. Het event heeft sprekers vanuit alle disciplines van de bessen business maar ook delegatiereizen naar bedrijven die actief zijn met bessen.

LBP Rotterdam BV, gevestigd in Maasdijk, is zo’n bedrijf dat zich al 10 jaar op grote schaal bezig houdt met bessen. "Met name blauwe bessen maar ook frambozen, bramen en Physalis vormen een belangrijk onderdeel van het bessenarsenaal dat dagelijks door de loodsen van LBP aankomt en vertrekt. Sinds enkele seizoenen heeft LBP ook de beschikking over een blauwe bessen verpakkingslijn, dit jaar zelfs een BBC machine met een KATO sorteerder, het neusje van de zalm", aldus Anton Filippo.

Eén van de delegatiereizen van de Congresbezoekers ging vorige week naar de faciliteiten van LBP in Maasdijk. Een groep van rond de 40 personen, zowel uit China als uit Griekenland, of Israël, of Duitsland, Spanje, Italië, Roemenië, Rusland of zelfs Hong Kong maakte kennis met alles wat LBP te bieden heeft. " Op het gebied van fruit-logistiek is dat feitelijk alles. Van aankomst ontvangst, douaneafwikkeling voor zowel import als export, kwaliteitsinspecties, koelopslag, ompakken en versturen, maar dus ook verpakken.  De beschikbaarheid van de verpakkingslijn heeft voor veel exporteurs en importeurs de mogelijkheden en flexibiliteit in hoge mate vergroot", vertelt Anton..

LBP is als logistiek dienstverlener gespecialiseerd in afhandeling van verse groenten en fruit en richt zich met name op exotisch fruit.
Alle soorten bessen, maar met name blauwe bessen, zijn een groeiend deel gaan uitmaken van de producten die dagelijks in grote hoeveelheden worden behandeld. De delegatie heeft woensdagmorgen een goede indruk gekregen van LBP als bedrijf en zijn geschiedenis maar ook de huidige stand van zaken en de plannen voor de toekomst
"De bezoekers waren tevreden met het gebodene, enkelen hebben inmiddels blijk gegeven van de belangstelling om de contacten verder uit te breiden", besluit Anton.

Voor meer informatie:
Anton Filippo
L.B.P. Rotterdam BV
Honderdland 50,
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174 - 530545
afi@lbprotterdam.nl
www.lbprotterdam.nl

Publicatiedatum: