Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FruitMasters kijkt terug op een goed verkoopseizoen van Migo

De Migo-peer wil iedereen een glimlach bezorgen. Maar soms is daar iets extra’s voor nodig. Daarom steunt FruitMasters met Migo het werk van CliniClowns. Onder het motto ‘Let’s smile anywhere’ overhandigde FruitMasters afgelopen maand een cheque van 10 duizend euro aan CliniClowns.


Foto: Mark Verwey

De peer met knapperige bite en zoete smaak ondersteunt ook dit jaar het schitterende werk van CliniClowns in Nederland. Niet alleen de rode sticker op de Migo peer doet denken aan de bekende clowns, maar staat ook voor de goede samenwerking. Migo is een peer die staat voor een glimlach, altijd en overal. Dat past natuurlijk heel goed bij het werk van CliniClowns.

CliniClowns
CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten, zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie bloeien op en voelen zich weer gezien. Het geldbedrag van Migo wordt door CliniClowns gebruikt om nog meer clownsbezoeken te kunnen brengen. 

“Ik denk dat ons geheim is dat we altijd kijken naar wat de ander nodig heeft en van daaruit contact willen maken”, zegt Rob Terwijn, alias CliniClown Peer, hoe toepasselijk. Je kan hem met recht een veteraan noemen. Al sinds 2002 werkt Rob als CliniClown en nog altijd met evenveel passie en energie. “Hoe ‘sterker’ de connectie met het kind, hoe beter. Als we een kind in zijn verbeelding kunnen laten vliegen of hem voor heel even de kapitein op een schip laten zijn, dan kan dat enorm bevrijdend voor het kind zijn. Fantastisch dat Migo helpt dit mogelijk te maken!

Migo
CliniClowns is een initiatief dat Migo graag ondersteunt. ‘Let's smile anywhere’ is het doel van Migo. Het uitdelen van onbetaalbare glimlachen en dat is ook dit jaar weer goed gelukt. Migo kijkt terug op goede verkopen het afgelopen seizoen. Elk jaar verovert de peer meer en meer consumenten.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
Postbus 222
4190 CE Geldermalsen
Tel: 0345 578 808
www.fruitmastersholland.nl 

Publicatiedatum: