JS Laadtechniek viert 30-jarig jubileum

Op 2 april was het 30 jaar geleden dat John en Suzan van der Spek invulling gaven aan de vraag naar een laadklep servicepunt in Westland. JS Laadtechniek was in april ’89 een feit. Dit jaar dertig jaar geleden en dus reden voor een spetterend jubileumjaar. "Het wordt een jaar om trots op te zijn", vertelt Van der Spek, "trots op wat we de afgelopen jaren als team met elkaar hebben beleefd en bereikt."


John van der Spek bij de oprichting van JS Laadtechniek

Hij had het zelf niet kunnen bedenken toen hij dertig jaar geleden startte met het bedrijf. Van der Spek: "Met het team van collega’s in elke vestiging van JS Laadtechniek willen we het maximale leveren voor onze klanten. Door er met elkaar voor te staan en te gaan, maken de vele handen licht werk. We krijgen soms uitdagende vragen voor hydraulische laadkleppen aan vrachtwagens, maar geven daar met het team het goede antwoord op."

Ontwikkeling en groei
Van der Spek trots is op het team en de rijke geschiedenis die ze met elkaar delen. Door de ontwikkeling en groei van het bedrijf, maar ook door de teamspirit beschikt het bedrijf over een mooie klantendatabase. John van der Spek beschrijft het jubileum met het parelmoeren huwelijk. "Ook in een huwelijk is het geven en nemen en blijf je met twee benen op de grond werken aan de relatie. Dat doen wij ook met onze mensen én met onze klanten."

Het 30ste jubileumjaar vierde JS Laadtechniek op 2 april met de medewerkers. Later dit jaar zal dit in breder verband spetterend worden gevierd.

Voor meer informatie:
JS Laadtechniek
Bandijkweg 25
2676 LH Maasdijk
+331(0)174 540 340
info@jslaadtechniek.nl 
www.jslaadtechniek.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven