Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Willem van der Meijden, HVBM Vastgoed

“Agro & Food cluster Nieuw Prinsenland is door zijn centrale ligging en aantrekkelijke huurcondities ideaal voor bedrijven uit de AGF-sector”

Tholen – Op bedrijventerrein Nieuw Prinsenland in Dinteloord biedt HVBM Vastgoed in samenwerking met Wouda Invest de mogelijk tot de ontwikkeling van een bedrijfsgebouw op maat voor bedrijven die actief zijn in de Agro & Food sector. Het perceel van HVBM Vastgoed en Wouda Invest is circa 9 hectare groot en hierop kunnen één of meerdere gebouwen gerealiseerd worden.

Centraal
“De locatie in Dinteloord ligt op een zeer centrale plek en dicht bij de snelwegen A4, A17 en A59. Daarnaast ligt Nieuw Prinsenland tussen de havens van Rotterdam, Vlissingen, Antwerpen en het Ruhrgebied”, vertelt Willem van der Meijden van HVBM Vastgoed. “Ook qua drukte is de locatie van het terrein ideaal. Het is een stuk minder druk dan in Rotterdam en omgevingen bovendien op 20 minuten rijafstand van Barendrecht is gelegen. Wat ook een belangrijke factor is, zijn de aantrekkelijke huurcondities van deze locatie. Vergeleken met de regio Rotterdam, ligt het huurprijsniveau een stuk lager. HVBM en Wouda bieden  huurprijzen aan vanaf 45 euro per vierkante meter, waardoor de huurprijzen ruim onder de prijzen van Rotterdam en omgeving liggen.”

“Wensen van de klant voorop”
“Op het terrein, dat specifiek gericht is op bedrijven die een link hebben met de agrarische en voedingssector, hebben HVBM en Wouda de mogelijkheid om circa 50.000 m²  bedrijfsgebouwen te realiseren. De kavel is meteen beschikbaar en er zijn bouwmogelijkheden vanaf circa 10.000 m² bedrijfsruimte. Samen met de huurder maakt HVBM Vastgoed een plan voor een bedrijfsgebouw op maat waarbij de wensen van de klant voorop staan. De gebouwen worden duurzaam ontwikkeld conform BREAAM-standaard en kunnen worden voorzien van groene stroom die wordt opgewekt door de windmolens die op en rond Nieuw Prinsenland komen. Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van gezuiverd water uit de suikerfabriek kan er ook gebruik worden gemaakt van restwarmte die uit de fabriek vrijkomt”, vertelt Patricia van Miltenburg van De Lobel & Partners. Dit makelaarskantoor uit Breda is samen met Industrial Real Estate Partners uit Rotterdam verantwoordelijk voor de verhuur van het project.

De locatie Nieuw Prinsenland grenst direct aan een glastuinbouwlocatie die inmiddels ook volledig is uitgegeven. Bedrijven als Red Star, Rijk Zwaan en Tomatenkwekerij Jan van Marrewijk zijn hier al gevestigd. “Door de ideale centrale ligging, de clustering van Agro & Food bedrijven en de ruime bebouwingsmogelijkheden en dat tezamen met de zeer aantrekkelijke huurcondities, is Nieuw Prinsenland een toplocatie voor bedrijven uit de AGF-sector”, besluit Willem.

Klik hier voor meer informatie, foto’s en video’s van Nieuw Prinsenland in Dinteloord.

Voor meer informatie:
Willem van der Meijden
HVBM Vastgoed
Prof. Cobbenhagenlaan 105,
5000 AA Tilburg
+31(0)13 466 69 69
w.van.der.meijden@hvbm.nl  
www.dc-dinteloord.nl 

Patricia Miltenburg
De Lobel Partners
Claudius Prinsenlaan 136 b
4818 CP Breda
+31(0)6 15 59 85 52
patricia@delobelpartners.nl  
www.delobelpartners.nl 

Bert-Jan Luijk
Industrial
RDM Dokkantoor
Directiekade 15
3089 JA, Rotterdam
+ 31 (0)6 11 93 31 54
www.industrial.nl
bartjan.luijk@industrial.nl