Bonduelle investeert 1,5 miljoen in nieuw warenhuis in Hongarije

Het Franse Bonduelle, wereldmarktleider voor ingeblikte groenten, heeft een nieuw magazijn van 5.000 m2 geopend in Békéscsaba in het zuidoosten van Hongarije. Bonduelle vertelt dat het daarnaast in twee fasen de sterilisatiesectie in de verwerkingsfabriek moderniseert. Het bedrijf kondigt met het oog op het toenemen van de kostenefficiëntie en vergroting van de output verdere investeringen aan. 

Bonduelle verwerkt maïs en erwten in Békescsaba en verkoopt de ingeblikte producten zowel op de binnenlandse markt als op de buitenlandse. De fabriek brengt jaarlijks 150 miljoen blikken groente op de markt, verdeeld over 50 verschillende verpakkingen. De fabriek levert halffabrikaten aan Frankrijk en verpakte producten aan Polen, Duitsland, Rusland en de GOS-staten. 

De unit in Békéscsaba heeft 70 vaste werknemers. Dit aantal wordt in het verwerkingsseizoen uitgebreid tot 150. De fabriek verzamelt productie van 5.500 - 6.000 ha, waarvan 90% uit de regio Békés. 

Bonduelle Central Europe Zöldségfeldolgozó Kft. (BCE) is lid van de Franse Bonduelle Group, die vanaf 1990 in Hongarije opereert en momenteel 2 productiefabrieken in het land heeft. Volgens de jaarlijkse TOP 200 van Figyelő had BCE 33,3 miljard aan netto-inkomsten in 2011. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.